Skip to main content

'IJsbad? Brrrr, wat lekker!'

Als je de ultieme vitaliteitsworkshop wilt volgen dan is dit wel een hele goede! Tijdens deze workshop ga je met gelijkgestemden je onder dompelen in een steenkoud ijsbad. Uiteraard doen we dat onder professionele begeleiding.

Je gaat leren ontspanning te vinden in een voor jou spannende en uitdagende situatie! Hoe mooi is dat? Dit maak je zelf mogelijk door jouw ademhaling en door jouw te werken aan jouw mindset. Door dit uitdagende proces kom je in contact met jouw innerlijke kracht en volle potentieel. Je zult versteld staan wat jij allemaal kunt! Echt een onwijs mooie en leerzame ervaring die je niet wilt missen en je bij zal blijven voor de rest van je leven.

En daarnaast is het nemen van een ijsbad of koud douchen ook nog eens onwijs gezond. Wist je bijvoorbeeld dat een ijsbad:

  • Jouw immuunsysteem activeert?
  • Jouw organen reinigt en vitaliseert?
  • Jouw hart, vaten en longen traint?
  • Verjongend effect op jou heeft?
  • Versneld afvalstoffen afvoert?
  • En last but not least jouw mentale kracht versterkt?

In deze workshop doen we krachtige ademhalingsoefeningen, trainen we focus om onze aandacht te versterken, werken we met de mindset en leggen we de principes uit van blootstelling aan koud water. En last but not least: je krijgt uiteraard de gelegenheid om een ijsbad te nemen!

De workshop IJs, Adem en Mindset is individueel te volgen (zie agenda) maar is uiteraard ook beschikbaar voor bedrijven.

Workshop

‘IJsbad? Brrr, wat lekker!’

Datum: 8 oktober
Tijd: 10.00 – 13.00 uur

Inbegrepen:
Thee, koffie en lichte gezonde snack

Kosten:
€ 85,-
Locatie: Zwolle

CONTACT

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem gerust contact met ons op!

M: 06-51434578
marc@bureau14.nl

 

Menu