Werkwijze

Bureau14 werkt altijd vanuit haar belangrijkste waarden.
Veiligheid, respect, open en eerlijk, resultaat en plezier!

Bij ons komt iedereen om te leren. Leren doe je buiten jouw comfort-zone en gaat met vallen en opstaan. In onze ogen is hiervoor een veilige omgeving nodig waarin jij als persoon wordt gerespecteerd. Gerespecteerd om wie jij bent. Daar vanuit durft men zich te laten zien en dat stapje buiten die comfortzone te maken. Juist dan wordt het leren leerzaam, verbindend en leuk!

Waar wij om bekend staan is dat wij niet alleen gaan voor de quick fix, maar juist voor de duurzame oplossing. Dit betekent dat wij altijd op zoek gaan naar de wortel van het probleem. Met andere woorden, wij gaan net dat stapje verder, net dat laagje dieper. Wat zijn jouw blokkades? Hoe ziet jouw systeem eruit? Wat zijn jouw patronen? Welke helpen, welke niet? Wat zijn jouw overtuigingen en aannames? Uit wat voor nest kom je? Niet altijd gemakkelijk en snel, maar deze manier van werken zorgt wel voor inzicht in jezelf. En vanuit dit inzicht heb jij weer een keuze en ruimte om te groeien.

Ook werken wij tijdens al onze sessie op vier lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel en zingeving (spiritueel). Onze ervaring is namelijk gebleken dat gelukkige en succesvolle mensen goed scoren op al deze lagen. Daarnaast laat een probleem zich zelden oplossen op het hetzelfde niveau als dat het ontstaan is. Deze manier van werken draagt uiteraard ook bij de duurzame oplossing, maar zorgt er ook voor dat klanten onze interventies als zeer afwisselend en impactvol ervaren.

Ook zien wij onszelf als kritische vriend. Vrienden zijn er voor langere tijd, zijn er onvoorwaardelijk voor je, steunen jou door dik en dun, maar zeggen je ook wat we zien, vinden en waarnemen. Alles met de intentie om jou te helpen ontwikkelen naar jouw doel, jouw bestemming. Want om zomaar iets te doen, zonder doel, daar geloven wij niet in. We stellen altijd samen met jou een realistisch doel. Een doel dat jij echt wilt behalen en waar je jezelf ook voor inzet. Want zonder doel, kun je niet scoren!

En boven alles zijn we ook een enorme voorstander van het maken van plezier en ontspanning! Work hard, play hard. Ons motto is dan ook “Leren is leuk!”

Ben je nieuwsgierig? Leuk! Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag jouw situatie en wensen.

Contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

M: 06-51434578
marc@bureau14.nl