Skip to main content

'De verloren man, over hoe een man zijn kracht weer vindt'

Deze workshop biedt mannen een veilige plaats om op zoek te gaan naar hun eigen kracht en natuur. Verbinding te maken en relaties aan te gaan, zowel zakelijk als privé, vanuit ons zelf.

Tijdens ons leven passen we ons aan onze omgeving. Dit doen we al of niet noodgedwongen, bewust of onbewust. Dit levert ons vaak iets op, maar hierbij verliezen we ook vaak iets van onszelf. Hetgeen we verloren zijn, speelt ons soms parten in relaties, onze manier van doen, manier van leiding geven, onze manier van omgaan met leidinggevenden, het maken van keuzes, het opvoeden van onze kinderen en ga zo maar door. Door het verlorene verliezen we ergens ook aan kracht.

Tijdens de workshop ‘De verloren man’ gaan we op zoek naar wat je gedurende jouw leven ‘verloren’ bent. En uiteraard ga je uitvinden hoe je dit verlorene weer terug vindt en welkom kunt heten.

Aan het einde van deze workshop heb je inzicht in hoe jij jouw eigen kracht weer kunt vinden. Ook weet wat je kunt doen om meer te leven vanuit jouw eigen kracht. Je herkent wat je wilt en wat je niet wilt. Je zult rust ervaren in jouw communicatie, zowel zakelijk als privé. Na de workshop zul je ervaren dat je rustiger, maar ook energieker en completer voelt. Je zult meer leven vanuit wie jijzelf in wezen bent.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt iedere volwassen man, dus voor mannen tussen 18 – 99 jaar. Mannen die op dit moment in hun leven ergens tegenaan lopen en bereid zijn dit te onderzoeken in een veilige omgeving met louter mannen.  Dit kunnen studenten zijn, generatie Z, millenials, dinky’s, werkende vaders, managers, leiders in organisaties, mannen richting pensioen, mannen die ziek zijn, mannen met rouw, gepensioneerde mannen, opa’s, weduwnaars, etc. Kortom, elke man is welkom in deze veilige omgeving met louter mannen. Hierdoor is er veel herkenning en zal er een sfeer zijn van kracht en kwetsbaarheid gecombineerd met een flink portie humor! Wees welkom!

Hoe?

Tijdens het programma zullen we veel oefeningen doen en ervaringen met elkaar met elkaar delen. Uiteraard zal er ook een theoretisch kader worden gegeven. Vanuit dit kader zul je door middel van de oefeningen, meditatie en het lichaamswerk de theorie gaan ervaren in jouw lijf.

Duur?

De workshop duurt 3 dagen en vindt plaats van woensdag 9 november tot en met vrijdag 11 november. De deur is open vanaf 9.30 uur en de dagen eindigen om 17.00 uur. De locatie is Isis Sofia, Keizersteeg 3, 7722 VB Dalfsen.

Kosten?

De kosten bedragen EUR 695,-. Dit is inclusief koffie, thee, versnaperingen en lunch.

Trainer

Marc Hiel (1973). Ervaringsdeskundige op het gebied van het verliezen van mijzelf en de zoektocht naar het worden en zijn van man. Vader van drie, getrouwd en zoon van gescheiden ouders. Mijn aanpak is persoonlijk, veilig, eerlijk, open en betrokken.

Workshop

‘De verloren man’

Datum: 9 tot en met 11 november 
Tijd: 9.30 – 17.00 uur

Inbegrepen:
Koffie, thee, versnaperingen en lunch.

Kosten:
€ 695,-

Locatie:
Isis Sofia
Keizersteeg 3
7722 VB Dalfsen.

Trainer:
Marc Hiel (1973). Ervaringsdeskundige op het gebied van het verliezen van mijzelf en de zoektocht naar het worden en zijn van man. Vader van drie, getrouwd en zoon van gescheiden ouders. Mijn aanpak is persoonlijk, veilig, eerlijk, open en betrokken.

CONTACT

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem gerust contact met ons op!

M: 06-51434578
marc@bureau14.nl

 

Menu